Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Γεια...


...ειμαι ο Γιαννης και,οχι, δεν ειμαι καλα, ουτε ειμαι αλκοολικος. Εχω καρκινο.
Δεν ειμαι σιγουρος αν επρεπε ή τι να γραψω. Ξεκιναω το μπλογκ εντελως πειραματικα με μια σχετικη απαισιοδοξια. Δεν ξερω αν θελω αυτη τη στιγμη να μπω σε περισσοτερες προσωπικες λεπτομεριες.
Κανονικα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα να το κανω, αλλα θελω πρωτα να ξερω οτι καποιος διαβαζει και πως μπορω να του εχω μια σχετικη εμπιστοσυνη. Η αληθεια ειναι οτι εχει περασει καιρος απο τοτε που διαγνωστηκα και στην αρχη, εκτος ελαχιστων ειδικων περιπτωσεων, φροντιζα να το κρυβω. Βεβαια τοτε η ρουτινα μου δεν ειχε τοσο μεγαλες αποκλισεις απο την αμεσως προηγουμενη ως υγειους ατομου. Σημερα εχει φτασει να ειναι περιορισμενη σε απολυτως βασικα σημεια και αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα μου στην πραγματικοτητα. Για πολυ καιρο ηλπιζα πως θα ηταν κατι προσωρινο, κατι που θα περνουσε απλα και με λιγη προσπαθεια κανεις δε θα ηξερε τιποτα.
Τελευταια εχω παψει να ελπιζω πανω σ' αυτο το ενδεχομενο γιατι οι ενδειξεις με οδηγουν προς τα εκει και, επιπλεον, δεν βρισκεται καποιος ειδικος να με διαψευσει. Το συναισθημα ειναι πρωτογνωρο (πως να μην ειναι αλλωστε;) αφου, ισως καλως εως τωρα, δεν ειχα μπει ποτε στη λογικη να κανω πολλες σκεψεις γυρο απ΄το ενδεχομενο. Το ερωτημα ειναι τι κανεις σε μια τετοια περιπτωση, πως συνεχιζεις;

8 σχόλια:

Κώστας είπε...

Καλό ξεκίνημα Γιάννη..

Elementstv είπε...

Γιαννη καλο σου ξεκινημα.Το blogging μπορει να σου φανει ενας θεραπευτικος τροπος απο το αγχος που ισως σε διακατεχει.Ειλικρινα σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερω τι να πω,χωρις να φανω χαζος ή αναισθητος...Ξερω οτι το να σου πει καποιος ,κουραγιο κτλ ισως να μην σε βοηθα πολυ,αλλα πραγματικα πιστευω οτι το μονο που μπορεις να κανεις,ειναι υπομονη και ελπιδα να γινεις καλυτερα.Τι ειδους καρκινο εχεις,ποσο χρονω εισαι ...Γενικα πες μας πληροφοριες για σενα...

ProFyLaKtiKo είπε...

η αλήθεια είναι πως μπορώ μόνο να ξεκινήσω να φαντάζομαι τι μπορεί να νιώθεις και να περνάς :(

το να γράψεις εδώ κάποια πράγματα σε ανθρώπους που δε σε ξέρουν αλλά θα μπορούν να σε διαβάσουν ίσως και να σε βοηθήσει. να πεις πράγματα. να τα ξορκίσεις. να τα βγάλεις.

καλή σου αρχή λοιπόν :)

Keen On Boys είπε...

Καλο ξεκίνημα κι απο μένα :)

GiannisK είπε...

Καλημερα και ευχαριστω για τα σχολια σας.
Λογο... τεχνικων προβληματων δεν μπορουσα να απαντησω αυτες τις μερες. Ειμαι (παλι) στο νοσοκομειο και ελπιζω απο σημερα να ειναι ολα οκ απο θεμα ιντερνετ.

@elementstv: θα γραψω περισσοτερα για μενα σε επομενο ποστ:)

Ανώνυμος είπε...

kalws orises sto kosmo tou blogging!:)

veloz είπε...

na min skeftesai osous se diabazoun. na skeftesai ayton pou grafei. na katatheteis osa kala thes na moirasteis kai osa kaka thes na ksefortwseis.. oloi edw dinoume ena xeraki ston allon.. kai sto telos ta xeria ginontai polla kai gemizeis agkalies. xwris noima, xwris ofelos, xwris tin "kanoniki" oikeiotita. mono endiaferon!

Kalo kouragio. emeis syntrofia sou!

GiannisK είπε...

Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον.